Jongerencoaching

Jongeren Coaching

Ontdekken wie je bent, wat je leuk vindt en waar je goed en bent is niet altijd makkelijk. Gevoelsmatig ligt de lat tegenwoordig hoog. We willen fit, mooi, slim en succesvol zijn. Falen of verkeerde (studie)keuzes maken is geen optie. Het maakt veel jongeren onzeker. Doe ik het wel goed genoeg en is de richting die ik opga wel de juiste?
 
Herken je deze uitdagingen? Dan ben je niet alleen. Veel jongeren vinden het tegenwoordig moeilijk om te ontdekken wie ze zijn en waar ze naartoe willen groeien.
 
Toch ben ik ervan overtuigd dat jij en ik samen jouw sterke kanten naar boven kunnen halen en richting kunnen geven aan waar je naartoe wilt groeien. Tijdens de 1-op-1 coaching help ik je bij het bepalen van jouw koers en gaan we in op de dingen die je tegenhouden om stappen te nemen. Het resultaat? Meer zelfvertrouwen doordat je weet wie jij bent en wat je wilt!
 
De coaching wordt aangeboden in de praktijk in Amsterdam Oost (Derde Oosterparkstraat 74a).

1. Intakegesprek

Wanneer je jonger dan 16 jaar bent is het intakegesprek samen met je ouder(s). Ben je ouder dan 16 jaar? Dan bepaal jij of het intakegesprek met hen erbij is. We bespreken wat er op dit moment speelt, waar je aan wilt werken en of je al eerder hulp hebt gehad. Na afloop bespreken we met welke doelen we aan de slag gaan.

2. Start coaching

De coaching sessies hebben geen gestructureerd format. Ik vind het belangrijk om aan te sluiten bij de behoefte die jij op het moment hebt wanneer we elkaar zien. Wat je wel kan verwachten zijn concrete handvatten die je direct in de praktijk kan gaan toepassen. 

3. Evalueren

Na ongeveer vier sessies zal er contact zijn tussen de psycholoog en de jongere om te bekijken hoe het op dat moment gaat, of we wellicht moeten bijsturen of dat het doel al is bereikt. Naast deze tussentijdse evaluatie is er altijd de mogelijkheid om met de psycholoog te communiceren via e-mail, WhatsApp of telefoon. 

Tarieven

Kennismakingsgesprek (30 min):          gratis
Sessie (45 min):                                        € 60,-
Telefonisch consult (30 min):                 € 30,-

Inclusief:
– Voorbereiding en uitwerking
– Werkmateriaal
– Tussentijdse verslaglegging per e-mail of telefoon

Deze tarieven gelden tot 1 januari 2024.

Interesse?

Is de 1-op-1 jongeren coaching iets voor jou of uw kind? Mail dan naar info@joywurtz.nl. Dan plannen we een gratis en geheel vrijblijvend (online of telefonisch) kennismakingsgesprek in om te kijken of er een wederzijdse klik is.

FAQ

Deze coaching is bedoeld voor jongeren die een extra duwtje in de rug kunnen gebruiken. Binnen elk coachingstraject staat groeien en zelfvertrouwen centraal. 

De kosten worden niet gedekt door de zorgverzekeraar. 

Het bedrag wordt achteraf per maand gefactureerd.