Monkey Minds Coaching

Monkey Minds Coaching is bedoeld voor kinderen die even niet lekker in hun vel zitten, een boost in zelfvertrouwen kunnen gebruiken of iets meemaken of hebben meegemaakt waar ze hulp bij kunnen gebruiken. Op een speelse, toegankelijke en creatieve manier gaan we samen werken aan het groeiproces van uw kind. 
 
Een manier hoe ik dat doe is door hun monkey mind de baas te worden. Een monkey mind is een benaming voor een druk hoofd. Je monkey mind zegt soms dingen die niet waar zijn zoals ‘ik kan dit niet’, ‘zij vinden mij niet leuk’ of ‘ik ben toch niets waard’. Waarom zegt je monkey mind dit als het niet waar is? En belangrijker nog: wat kan je eraan doen?
 
Met mijn kennis en ervaring als kind- en jeugdpsycholoog help ik uw kind graag in zijn of haar groeiproces!
 
De coaching wordt aangeboden in de praktijk in Amsterdam Oost (Derde Oosterparkstraat 74a).
MONKEY MINDS

1. Intakegesprek

Het intakegesprek is samen met ouder(s) en in overleg ook met uw kind. We bespreken wat er op dit moment speelt, waar jullie behoefte liggen en wat er al aan hulp is aangeboden. Na afloop stellen we een positief geformuleerd behandeldoel op voor wat we willen bereiken.

2. Start coaching

Tijdens de individuele coaching sessies werken ik met behulp van speelse en creatieve werkvormen aan het doel van uw kind. Denk aan werkvormen als tekenen, rollenspellen, spelletjes, gesprekken of bewegend leren. 

3. Evalueren

Na ongeveer vier sessies zal er contact zijn tussen de coach en ouder(s) om te bekijken hoe het op dat moment gaat en of we wellicht moeten bijsturen of het doel al hebben behaald. Naast deze tussentijdse evaluatie is er altijd de mogelijkheid om met de psycholoog te communiceren via e-mail, WhatsApp of telefoon. 

Tarieven

Kennismakingsgesprek (30 min):          gratis
Sessie (45 min):                                        € 60,-
Telefonisch consult (30 min):                 € 30,-

Inclusief:
– Voorbereiding en uitwerking
– Werkmateriaal
– Tussentijdse verslaglegging per e-mail of telefoon

Deze tarieven gelden tot 1 januari 2024.

Interesse?

Is Monkey Minds Coaching iets wat uw kind verder zou kunnen helpen? Mail dan naar info@joywurtz.nl. Dan plannen we een gratis en geheel vrijblijvend (online of telefonisch) kennismakingsgesprek in om te kijken of er een wederzijdse klik is.

 

FAQ

Deze coaching is bedoeld voor kinderen die een extra duwtje in de rug kunnen gebruiken. Binnen elk coachingstraject staat groeien en zelfvertrouwen centraal. 

De kosten worden niet gedekt door de zorgverzekeraar. 

Het bedrag wordt achteraf per maand gefactureerd.