Huiswerkbegeleiding

IMG_8742

Wat houdt de huiswerkbegeleiding in? Het verschil tussen de basis- en middelbare school is voor veel kinderen erg groot. Meer vakken, meer huiswerk en meer eigen verantwoordelijkheid. Hoe plan en organiseer je dit allemaal? Tijdens de huiswerkbegeleiding werken we niet alleen aan meer vakinhoudelijke kennis, maar leer ik uw kind ook te plannen, structureren en organiseren.  

Voor wie is de huiswerkbegeleiding? De begeleiding is bedoeld voor kinderen op de middelbare school die wat extra hulp kunnen gebruiken bij een specifieke vak of het ontwikkelen van schoolse vaardigheden zoals samenvatten, plannen en presenteren.

Hoe gaan we van start? Wanneer u uw kind aanmeldt dan plannen we een intakegesprek in waarbij u als ouder(s) aanwezig zal zijn. Indien mogelijk is uw kind er ook bij, om ook zijn of haar behoefte helder te krijgen. Tijdens dit gesprek bekijken we waar we de aandacht op gaan richten en wat een haalbaar doel is voor de aankomende sessies.

Dit kunt u verwachten

– Intakegesprek van 30 min
Intensieve individuele begeleiding van 45 min
– Gericht op spelling, woordenschat, technisch lezen, begrijpend lezen en/of rekenen
– Aandacht voor eventuele onzekerheid
– Evaluatie na afloop

De begeleiding wordt aangeboden in de praktijk in Amsterdam Oost (Derde Oosterparkstraat 74a).

Tarieven

Kennismakingsgesprek (30 min):          gratis
Sessie (45 min):                                        € 50,-
Telefonisch consult (30 min):                 € 30,-

Inclusief:
– Voorbereiding en uitwerking
– Werkmateriaal
– Tussentijdse verslaglegging per e-mail of telefoon

Deze tarieven gelden tot 1 januari 2024.

Interesse?

Is de Huiswerkbegeleiding iets wat uw kind verder zou kunnen helpen? Mail dan naar info@joywurtz.nl. Dan neem ik zo snel mogelijk contact met u op voor een intakegesprek. 

FAQ

De begeleiding is bedoeld voor kinderen op de middelbare school die wat extra hulp kunnen gebruiken bij een specifieke vak of het ontwikkelen van schoolse vaardigheden zoals samenvatten, plannen en presenteren.

De kosten worden niet gedekt door de zorgverzekeraar. 

Het bedrag wordt achteraf per maand gefactureerd.