Ons team

Dagelijks zet een team van psychologen, (ortho)pedagogen, leerkrachten en trainers zich in
om de groei en het zelfvertrouwen van kinderen en jongeren te stimuleren!

Joy Wurtz

Kind- en jeugdpsycholoog & oprichter

Vanuit een diepgewortelde passie en liefde voor kinderen ben ik dit bedrijf gestart. Als ontwikkelingspsycholoog mag ik dagelijks kinderen begeleiden in hun sociaal-emotionele ontwikkeling en hun schoolse vaardigheden stimuleren. Als vitaliteitspsycholoog motiveer ik jongeren om het beste uit zichzelf te halen en uitdagingen die hen hierin belemmeren te overwinnen. 

Rachelle van Westerop

Trainer & docerend theatermaker

Als theaterdocent met een grote liefde voor kinderen vind ik het heel erg tof om samen met Joy aan de slag te gaan. Door theater in te zetten als middel tijdens de groepstrainingen, leren kinderen spelenderwijs zichzelf en elkaar een stuk beter kennen en begrijpen. Emotie regulatie, zelfvertrouwen en samenwerken is waar we op inzetten. De grenzen van de spelvloer zijn eindeloos!

Susan Valentijn

Leerkracht

Kinderen zijn bij de meest leergierige individuen. Elk kind wil, dat wat het weet, verder uitbouwen.
Om hieraan een steentje bij te dragen is dankbaar werk. Het geeft me voldoening om te zien dat een
kind trots op zichzelf is, als het lukt om verder te komen. 

Jayne Brink

Psycholoog i.o.

Als psycholoog in opleiding ben ik geïnteresseerd in de ontwikkeling van kinderen. Het verheugt me om deel uit te maken van het team van Joy. Het begeleiden van kinderen, zowel op schools als sociaal-emotioneel vlak, is iets dat ik met liefde doe. Ik beschouw elk kind als een uniek individu en ik vind het geweldig om in te spelen op hun waardevolle eigenschappen om hen optimaal te ondersteunen.

Melissa Stam

Orthopedagoog

Al vanaf een jonge leeftijd heb ik een grote affiniteit met kinderen. Als pedagoog zet ik mij daarom dagelijks met veel liefde en passie in om kinderen te ondersteunen die dat nodig hebben. Hierbij vind ik het belangrijk om een veilige en vertrouwde omgeving te creëren waarin wordt afgestemd op de interesses en de mogelijkheden van het kind.

Join the team!

Wij zijn altijd geïntereseerd in mede-enthousiastelingen die zich willen inzetten voor het preventief versterken van kinderen en jongeren! Dit kan in de vorm van individuele begeleidingen, maar ook door de inzet van groepstrainingen.

Stuur je open sollicitatie naar info@joywurtz.nl en wie weet word jij een van onze nieuwe individuele begeleiders of groepstrainer!